Sött!

2010-10-31 @ 21:14:56

Nu var den här jobbehelgen slut, bara till att gå på det imorgon igen ;P Har inte gjort allt för mycket sen jag kom hem. Vi har varit och veckohandlat iallafall, sååå vuxet! Älskar när kylen är fullproppad med mat :D

Nu sitter jag och Fredric i soffan och kollar på Beck. Alltid lika bra och spännande :)
Spindlen Sixten håller oss sällskap. Men vad han inte vet är att han snart ska ner i min mage, mums :D
Har fått den av mamma, de gör sånna på konditoriet där hon jobbar. Det är en chokladboll med svart marsipan runt och lakritssnören som ben. Så sööööt!


Oooops!

2010-10-31 @ 06:16:40

Igår efter jobb stack jag och hjärtat till gymmet för att göra av med mina sista små ynka krafter. Efter det orkade jag inte röra en fena...tyckte till och med att det var "jobbigt" att sitta vid datan, därav världens sämsta uppdatering från min sida.
Resten av kvällen spenderades i soffan med tacopaj och godis, jag klagar inte (:

Nu bär det snart av till jobb IGEN, bara sex dagar kvar nu till jag är ledig nästa gång...det börjar arta sig ;)


Trött som få..

2010-10-30 @ 06:26:14

Ingen mänsklig tid att gå upp 05.30 en lördag, borde vara förbjudet. Har inte sovit så mycket heller för jag var och hämtade Fredric i stan inatt. (Fick ta hans bil då) ;P

Nu blir det snart jobb. Kommer nog bli en hel del, det är ju trots allt lönehelg :)

Jag lämnar er med de här drömskorna. Jag dog lite inombords när jag såg dem. Det kanske inte är något bra när jag tänker efter?!
Aja, så häääääääääääääääääääääääääääär snygga tycker jag att dem är. Jag har ju en förkärlek till döskallar :)

                                
                                       Om ni undrar så är skönheterna från www.brandos.se


Skitkväll!

2010-10-29 @ 22:32:56

Min bil har förstört den här kvällen, skiiiiiitbil! Kom hem från jobb, gjorde tacopaj, käkade och kollade början på idol. Sen skulle jag köra Fiffe och två av hans kompisar till en fest, men det ville visst inte min bil. Som tur var så gick det hyffsat bra att köra killarna till festen men hemvägen var inte rolig. Bilen hackade som sören, kändes ungefär som att köra i fel växel hela tiden. Sen blev den överhettad så jag fick stanna ett antal gånger på vägen för att den skulle kyla ner sig. Någon smart händig jävel som vet vad det kan bero på? :S
Pappa ska köra hit imorgon och kolla på den, men det ser inte ljust ut :/

Ovanpå allt det här så missa jag IDOL! Nästan värre ju ;P Så nu sitter jag här i min ensamhet och tycker extremt synd om mig själv (a)

För att bli glad igen så bestämmer jag att jag får köpa den här tröjan imorgon, lalalala :)


Jobb..jobb...jobb..

2010-10-29 @ 07:14:48
Då inleder jag min jobbeperiod på 8 dagar. Just nu känns det som att jag bara vill gå och dö..men det beror nog på trötthet ;P Har tryckt i mig Rosenrot nu så ska nog snart vara på banan igen.

Idag händer nog inte mycket mer än jobb. Antagligen bara idol och god mat framför tvn. Jobbar ju helgen så bäst att spara krafterna.
Fast vem vet, jag kanske får värsta energikickenoch då blir det en tur till gymmet  ;P

Ha en bra dag mina barn! :D


HIF!

2010-10-28 @ 22:44:45

Nu har jag och Fredric varit på Olympia och stöttat HIF till ännu en vinst. Nu är det cupseger som gäller, ska bli spännande :)
Var en bra match, HIF vann rättvist med 2-0. Det var kallt så in i bomben...men som tur var så värmde matchen, så ska inte klaga.

Nu håller vi på att klämma i oss scones och varm choklad, perfekt efter-matchen-mat :D


Bullmamma!

2010-10-28 @ 18:28:59
Idag har jag bakat jäklar i det, en massa chokladbiskvier och sockerbullar med vaniljkräm :D Det är Fiffes sista dag på jobb imorgon så han ska bjuda på det, får hoppas killarna gillar det :)

Jag verkligen älskar att baka, det bästa är ju att man kan äta hur mycket smet och deg man vill. Jag bara vet att jag kommer bli värsta bullmamman sen när jag får barn någon gång i framtiden :)

Här får ni receptet på Sockerbullarna, de är gudomliga! :)


1 paket  jäst för söta degar

100 gram smör eller margarin

3 dl mjölk

1/2 tsk salt

1 dl socker eller vit sirap

2 tsk kardemumma

9 dl vetemjöl

Fyllning:

3 dl marsán- eller vaniljkräm

Pensling:

1 st ägg

Garnering:

50 gram smält smör eller margarin

1 dl socker



  1. Smula jästen i en bunke. Smält matfett i en kastrull på svag värme. Tillsätt mjölken. Låt blandningen bli fingervarm, 37 grader. Häll den jumma degvätskan över jästen och rör om så att den löser sig.
  2. Tillsätt salt, socker eller sirap och kardemumma. Mät mjölet genom att hälla det luftigt direkt från påsen till ett litermått. Tillsätt drygt 2/3 av mjölet.
  3. Arbeta degen i maskin ca 5 min eller med en träsked ca 8 min, tills degan blir blank, smidig och släpper kanterna. Jäs under bakduk i ca 30 min till dubbel storlek.
  4. Arbeta ihop degen och ta sedan upp en på mjölat bakbord. tillsätt mer mjöl om det behövs och arbeta degen smidig.
  5. Dela degen i två delar. Rulla ut en bit till en längd och dela den i 12 lika stora delar. Rulla bullarna till släta bullar. Lägg bullarna på en plåt med bakplåtspapper. Låt jäsa 15 minuter.
  6. Gör en grop i mitten av varje bulle och fyll med kräm. Låt bullarna jäsa ytterligare ca 10 min. Värm ugnen till 250 grader.
  7. Pensla bullarna med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen i 5-10 min. Låt bullarna svalna på galler under duk. Efter gräddningen pensla bullarna med smält smör eller margarin och doppa i strösocker



Glasögonorm!

2010-10-28 @ 14:37:28

Hjälp! Jag ska bli glasögonorm, herregud. Min syn var inte perfekt och optikern var 100 % säker på att min huvudvärk beror på det. Så har inte mycket annat val än att skaffa glasögon.
Provade olika bågar i ungefär en timme, sjukt svårt. Små skrattade åt mig själv ett flertal gånger, ni förstår nog inte hur nördig jag ser ut :S haha...Efter en timmes provande så gav jag upp och lät optikern som var 60+ välja ut ett par till mig. Det blev ett par svarta Esprit, var väl hyffsade. Ska bara vänja mig vid dem också. Får dem om ca 2 veckor, tro inte att jag räknar ner dagarna ;P


Nervös!

2010-10-28 @ 07:35:55

Nu på morgonen ska jag ner i stan och göra en synundersökning. En aning nervös kan jag tala om, slipper helst glasögon om jag får bestämma själv (a)
Jag har sagt i ungefär ett år att jag ska göra ett syntest, men jag är sen seg jävel. Har ont i huvudet väldigt ofta så hoppas nästan de säger att min syn är kass, så man kan få ett slut på skitet :) Tyvärr tror jag dock att det beror på stress..

Aja, skulle det vara så att jag måste skaffa glasögon då borde det nästan bli ett par från Gina Tricot, ARBETSSKADA!


Träningsskor!

2010-10-27 @ 15:23:04
Nu är jag hemma från min tur i Landskorna. Riktigt kul att träffa min bästaste Ulla-Britta! :D
De här skorna fick följa med mig hem idag. Älskar de rosa detaljerna, det verkar Lazee också göra :)
Nu bär det faktiskt av mot gymmet för att inviga skönheterna!

 


Trött :/

2010-10-27 @ 09:07:11

 Godmorgon lediga dag!

Jag har faktiskt varit så busig och sovit ända till halv nio idag :O Brukar ju alltid gå upp så sjukt tidigt när jag väl är ledig, för att få ut så mycket av dagen som möjligt. Men jag har märkt att det inte fungerar i längden. Satan vad jag är trött nuförtiden :S Har t.o.m köpt kosttillskott för att få i mig extra vitaminer men det hjälper fan inte  :(

Aja, nu ska jag fixa mig lite snabbt sen bär det av mot Landskrona. Ska träffa mamma där så jag kan få mina vinterdäck, behövs verkligen nu...svinigt kallt ute!
Efter det har jag planerat in en dejt med Camilla, ska bli mycket trevligt :D
Det var nog allt för nu...hejsvejleverpastej!


Den här kavajen från Bik Bok är ju hur snygg som vet, väldigt sugen på den faktiskt :D


Helg!!! Ja det kan man faktiskt säga :D

2010-10-26 @ 18:22:34

Nu har jag kommit hem från jobb och två väldigt härliga och LEDIGA dagar väntar mig. Jag kommer ju jobba hela helgen så min "helg" den här veckan infaller onsdag-torsdag.

Nu blir tvätt, städ och matlagning. Vuxensaker ni vet ;D Sen blir det en sväng till solariet och efter det ska jag dega i soffan som aldrig förr. En väldigt glad Linda idag :)


Shopping :)

2010-10-26 @ 07:58:05

Här har ni min shopping. Väldigt väldigt väldigt tjejig! Men vad gör det, jag är ju trots allt tjej ;D







Är mest nöjd med min rosa isskrapa, haha. Så slipper jag frysa om min lilla hand när jag skrapar rutorna :) Den lär invigas idag, ser ut till att vara riktigt kallt ute :/


Min nya jacka! :)

2010-10-25 @ 21:39:12
 

Ny vecka.

2010-10-25 @ 08:32:41

Ny vecka...nya tag!
Ja vi inleder den hä veckan väldigt mjukt och behagligt. Slutar jobba redan 15.00 idag :) För att kompensera en kort arbetsdag fortsätter jag jobba vidare på gymmet :) Har laddat mp3 med en massa ny och bra musik så jag längtar faktiskt efter att träna :)
Vi får se vad resten av dagen bjuder på, hoppas på något kul iaf :)


Jag lämnar er med Akon-So in lust. En gammal klassiker som jag aldrig tröttnar på.


En söndag i min smak :)

2010-10-24 @ 17:19:24

Har varit en härlig tur på Ullared. Var inte riktigt så mycket folk som jag trodde att det skulle vara, hade verkligen förväntat mig det värsta.
Köpte mest smink, underkläder och sånt kul. Men det jag är mest nöjd med är min Marin Alpin jacka. Hade kostat 3000 men jag fick den för 1400, inte illa alls. Ni ska få se så snygg den är sen :) Jag vet att jag verkligen inte behöver fler jackor, men den envisades med att följa med mig hem...what to do ;D

Nog om det. Vi hann precis hem till HIF matchen, och tur var det. Hade inte velat missa den för något i världen. Vinst med 3-0 och jakten på SM-guldet fortsätter :)


Ullared

2010-10-24 @ 05:30:28

Klockan ringde 05.00, INTE normalt en ledig söndag. För det första så är jag inte så normal heller, och för det andra så finns det faktiskt en anledning. Vi ska följa med mina föräldrar till Ullared. Har en känsla av att det kommer vara så sjukt mycket folk där idag, därför är det lika bra att vara där när de öppnar. Jag ska inte ha något speciellt vad jag vet. Vi får se vad jag kommer hem med.
En sak är säker iallafall, jag vill träffa Boris! Dock är jag rätt övertygar om att han är ledig på söndagar, men jag ger inte upp hoppet ;D

Tjooooflööööjt!


Så kan det gå.

2010-10-23 @ 21:31:14

Jag och älsk skulle göra moussaka idag, men ja...det slutade med korv och mos. Vi orkade verkligen inte lägga ner energi på att laga mat. Men energi hade jag till att leka med maten om inget annat. Är hur nöjd som helst med detta konstverk. Jag är mogen jag vet :)


I want!

2010-10-23 @ 11:07:08
Den här klänningen från http://www.asos.com är inte att leka med. Jag säger som tjejen i lyxfällan, jag är kär :D
Den vita ligger just nu farligast till, så snygg!

 

  

Äntligen helg!

2010-10-22 @ 22:15:38

Ja nu är det fredagsmys och en härlig ledig helg har jag framför mig. Äntligen har jag och Fredric två lediga dagar tillsammans, ska bli mysigt :)
Vi firade detta genom att laga riktigt god fredagsmat och kolla på idol. Skönt att bara ta det lugnt i soffan. Fredric tycker nog att det varit för lugnt för han ligger redan här i soffan och snarkar, bra sällskap! NOT, aja...han ska få smaka på sin egen medicin tänkte jag. Var inte längesen han väckte mig genom att hälla Ramlösa i mitt öra?! Hämden är ljuv ;D


Jag har inte uppfostrat min katt till att streta så här. Skärp dig Chilli ;P


Dagens shopping :)

2010-10-21 @ 23:09:47

Dagens inköp blev ett par riktigt häftiga metallic trosor från Cubus, helnöjd med dem kan jag säga :D


Ingen vila här inte!

2010-10-21 @ 07:52:47

Nu bär det av till gymmet sen jobb till halv nio ikväll. Jag bara önskar att jag hade lite mer tid i mitt liv, fan :/
Både tvätthögen och dammråttorna växer här hemma ;P Aja, vad gör det om hundra år. Chilli och Lazee är glada iallafall, de gillar att jaga råttor ;D


Skagenpanna

2010-10-20 @ 07:53:39

Måste bara slänga upp receptet på vår kvällsmat igår. Skagenpanna, så sjukt gott och enkelt :)
Ett tips bara, köp inte 1 kg OSKALADE räkor. Visst det blir godare men frågan är om det är värt jobbet. Haha, så typiskt mig att göra det så svårt som möjligt. Annars går den här rätten på bara 10-15 min. Snabbt=bra ;D




Skagenpanna med räkor

Ingredienser

4 port
310 g Arla Köket skagenpanna
200 g sockerärtor
400 g skalade räkor (1 kg oskalade)

Gör så här

Häll grädden och smakpastan i en panna, rör om och koka upp. Lägg i räkor och sockerärtor. Låt koka ca 2 min. Servera med färskpasta.


Godmorgon!

2010-10-20 @ 07:24:07

Godmorgon!
Hoppas ni alla där ute har en bättre morgon än vad jag har, är arg som ett bi. Så passa er för mig idag! 
Tur att jag har världens bästa pojkvän som alltid stöttar mig och får mig på bättre humör, tack älsk ♥

Nu blir det snart jobb och sen väntar gymmet. Kommer hem ikväll igen.
Tjoooflöööjt!


Jag toffel? Nejdå ;D


Full rulle!

2010-10-19 @ 15:00:33

Tillbaka till verkligheten. Tvätt, städ, målning och matlagning som gäller. Det är så lediga dagar ska spenderas. Eller? ;P
Hinner jag ska jag baka muffins med rosa frosting på också, yummie :)


Gym!

2010-10-19 @ 07:43:21

Nä nu sticker jag till gymmet, behöver rensa huvudet! Varför kan inte allting bara flyta på som det ska, blir så trött.


Söttsöttsött!

2010-10-18 @ 22:15:18

De här vantarna fick vi in till Gina idag, sockersöta :D


Ny vecka.

2010-10-18 @ 07:27:49
Idag har min efterlängtade träningsvärk kommit?! Haha ångrar nästan att jag sa att jag ville ha det. Är stel som ett kylskåp. Sen samtidigt så känns det bra att bli påmind av hur duktig man varit, jag ser det så :D Konstigt nog så får jag alltid min träningsvärk två dagar efter, men jag har alltid varit lite sen ;P

Nu blir det jobb 9-20.15. Sjukdomar på jobbet så bara till att ställa upp :)

Hejhoppsockertopp!


Chilli, sötnos ♥


Vill ha!

2010-10-18 @ 00:16:44

Vill vill vill vill ha! Helt galet snygg jacka. Mitt samvete säger dock att det får vara nog med jackor nu. Jag vet inte vad det är men jag bara älskar att köpa jackor.
Den här kommer från http://novaqueen.se/ och kostar 499:-

 


Helt slut!

2010-10-17 @ 07:34:08

Ni förstår nog inte riktigt hur trött jag är. Ska jag vara ärlig så tror jag knappt att jag varit så här trött förut.
Jag har dock mig själv att skylla. Jobbade ett härligt 10 timmars pass igår. Hann knappt komma hem förrän vi bestämde oss för att dra till gymmet och göra slut på mina sista krafter. Jag vet att det inte är helt normalt en lördagkväll. www.nolife.com.  ;P Det var faktiskt två till på gymmet som tydligen inte heller hade något bättre för sig ;P
I vilket fall som så var det sjukt härligt efteråt och vi krängde godis som aldrig förr utan att ha samvete ;D

Nu bär det av till jobb igen, mitt andra hem :)


Lite somriga kläder men skit i det. Varför ska allt vara så svart/grått/trist? ;P


Rihanna!

2010-10-17 @ 07:19:20

Jag bara älskar Rihannas nya musikvideo och hennes "nya" stil. Hon var ju totalt utflippad innan.
Den här videon får verkligen mig till att vilja färga mitt hår rött! :D


Work!

2010-10-16 @ 06:39:12
Idag är det jobb som gäller för hela slanten. Hoppas verkligen det blir mer kunder idag än igår. Det märks tydligt att folk spenderat sin lön lite för snabbt den här månaden. Många som känner igen sig kanske? ;P

Hemma igen vid sex. Har ingen aning om vad kvällen bjuder på. Bara jag får mitt lördagsgodis så är jag nöjd :D


Fredagsmys!

2010-10-15 @ 22:29:36

Gud vad den här veckan gått fort, redan fredag :O I och med att jag jobbar hela helgen så känns det som en dag mitt i veckan.
Ikväll har jag och Fiffe gjort tacofyllda paprikor, de blev suuuuuuper goda. Bra alternativ till "vanlig" taco. Inte för att jag någonsin kommer tröttna på den klassiska tacon, men omväxling förnöjer ;)

Självklart har vi tittat på Idol också, det hör liksom till. Jay, Linda och Olle är fortfarande bäst enligt mig. Snart får man reda på vem som åker ut...spännande :)


Visst ser de goda ut? :) Och vet ni vad?! Det var dem också!!!!!! :D


Nytt!

2010-10-15 @ 07:20:06

De här snygga tröjorna har vi fått in till Gina. Riktigt fina och mysiga. Behöver dock hjälp med vilken färg? :)

 

Nu bär det snart av till jobb, slutar sex. Hoppas på mycket folk idag :)
Hejsvejleverpastej!


Klassiker!

2010-10-14 @ 20:24:40
Den här gamla godingen har jag lyssnat på konstant hela dagen. Den är så fin, och älskar hans röst!


Mot stan!

2010-10-14 @ 13:02:17
Det blev ett väldigt hårt pass imorse måste jag säga. Kan i och för sig bero på att jag är så otränad så det mesta är hårt för mig ;P Ser fram emot träningsvärken imorgon, ohhhyeees!
Helt underbar känsla att köra hem, duscha och sen ta på sig riktigt mysiga kläder och bara dega i soffan. Så borde livet vara varje dag :)

Nu börjar jag dock bli väldigt rastlös och jag tror att jag ska gå ner till stan en sväng. Behöver en kalender där jag kan skriva upp jobb, viktiga saker och annat skoj. Är på jakt efter en rosa tror jag, varför vara så grå och tråkig liksom ;D


Galen!

2010-10-14 @ 07:13:56

Varför går jag upp 06.00 när jag är ledig? Det är så typiskt mig. Kan bero på att Fiffe går upp då och jag vaknar alltid när hans klocka ringer.

Tänkte faktiskt vara väldigt duktig och köra till gymmet nu. Kan tänka mig att det inte är så mycket folk där nu, skööööööönt. Jag kommer bli mäkta besviken om jag inte vaknar upp imorgon med en jävla träningsvärk!
Nu kör vi ;D


Haha, vilken köttbulle jag var när jag var liten!


Jag fick jackan!

2010-10-13 @ 20:40:01

Jaaaaaaaa. Jackan kom med posten igår. En väldigt väldigt väldigt glad Linda idag :D


Möte!

2010-10-13 @ 07:05:26
Nu bär det av till Hylling. Ska ha säkerhetsmöte där innan jobb idag, ska faktiskt bli intressant. Kul att träffa tjejerna från Kullagatan igen också :)

Glömde berätta att jag tränade igår kväll, fy för satan! Jag är imponerad av mig själv, det var faktiskt kul :) Fiffe följde med mig och visade hur maskinerna fungerar.
Jag räknar med en jävla träningsvärk idag, annars blir jag besviken ;D


Gymkort!

2010-10-12 @ 14:44:43
Nu har jag kommit hem igen. 3500 kr fattigare men ett gymkort rikare. Nu ska jag fan ta och utnyttja det också. Får ta med mig Fiffe första gången jag ska dit så han kan visa mig hur alla maskinerna fungerar :)

Lite snygga träningskläder måste också inhandlas då jag i stort sätt inte har några alls. Men det ska bara bli kul, det kanske gör att det blir ännu roligare att börja träna igen :)


Nu jävlar!

2010-10-12 @ 09:29:34
Ja nu jävlar ska jag ta tag i mitt liv och skaffa ett gymkort. Var år sedan jag tränade sist känns det som. Jag har haft mitt jobb som ursäkt länge nu. Jag jobbar väldigt mycket och är alltid supertrött när jag kommer hem...men va fan, orkar andra dra till gymmet efter jobb så varför skulle inte jag?!
Ska köpa kort på samma gym som Fiffe, Lifestyle heter det. Ett riktigt fint och fräscht gym :)




Mjukstart

2010-10-11 @ 07:05:39
Nu bär det snart av till jobb, har kort dag idag..8-15. Mjukstart på den här veckan :)
Efter jobb ska jag följa med Fiffe till Nettan för att slinga håret. Spännande då han haft ungefär samma hårfärg ända sedan vi träffades för fyra år sedan ;D

Efter frisören bär det av till Landskrona. Vi ska möta upp mamma, papppa, Jonas och Filippa på Basilika där vi ska fira mamma och pappas 20-åriga bröllopsdag. Ska bli riktigt gott och mysigt :)


Den här supersnygga jackan beställde jag i fredags :D Hoppas hoppas hoppas jag får den! Den var så populär att min storlek tog slut samma dag. Har inte fått min leveransbekräftelse än, men jag hoppas att de är snälla och skickar en till mig. Time will tell ;)

Världens slappaste söndag.

2010-10-10 @ 22:43:26
Varför är man alltid så seg på söndagar? Det kvittar om man har haft världens lugnaste lördagkväll, man känner sig ändå som om all energi bara runnit ur kroppen. Så idag har det inte blivit många knop gjorda.
Vi har iallafall bakat bananmuffins och det är jag helnöjd med :) Och sen har vi varit och storhandlat. Så nu ska vi förhoppningsvis inte behöva handla någon mat på en vecka, sköööönt.

Nä nu ska vi lägga oss och kolla på en av alla filmer som Fredric laddat ner. Har en känsla av att jag kommer se 10 min sen tror jag nog att jag nannar rätt gott :)


Lördag

2010-10-09 @ 06:24:41

Normalt att klockan ringer 06.00 en lördag när man är LEDIG?! Men vi är inte normala i den här lägenheten heller. Gåsafotboll som väntar i Billeberga idag.
Dock avstår jag fyllefotbollen och ser den från sidan istället. Vill inte riskera mitt liv känner jag ;D 
Min uppgift idag är att grilla korv till grabbarna, kan ju inte misslyckas...eller? ;P

Ikväll väntar 25 års fest för sötaste Camilla. Temat är rosa. Konstigt nog har jag inge problem alls att hitta rosa kläder i garderoben. Värre för stackars Fredric ;D


Hahahahahaha!

2010-10-08 @ 22:28:06
Jag tror jag dör, Fiffe pratade precis i sömnen. Inte första gången det händer men den här gången var han till och med arg. Jag kan fortfarande inte sluta skratta. Han kommer inte bli glad för att jag berättar vad han sa men det struntar jag i. Jag ger bara igen för att han hällde Ramlösa i mitt öra igår ;P

Fredric: Fan jag hatar när allt det skitet växer nu?
Jag: Va?!
Fredric(arg som ett bi): Ja skitet som växer!
Jag: Men Fredric, vad är det som växer? Jag fattar inget?!
Fredric: Stjärnor.
Jag: Hahahahahahahhahahaha, vet du vad du själv snackar om nu?!
Fredric(galet irriterad): Ehhh ja! Bygga bilar.

Jag sitter här som ett skrattande frågetecken och bara undrar vad det är för en konstig dröm han har. Har hört att det inte är bra att väcka folk som pratar i sömnen, så jag får fråga honom när han vaknar.




Idol

2010-10-08 @ 22:13:00
Ikväll när jag slutade kom Fredric till Väla och så gick vi en sväng där. Inte alls mycket folk på fredagkvällar, sköööönt :) Orkade verkligen inte laga någon mat idag så vi käkade på Grafitti innan vi körde hem.
Nu sitter vi och kollar på Idol och kränger en massa godis. Eller jag kollar rättare sagt, Fredric ligger här i soffan och snarkar för fullt.
Jag har ingen aning vem jag tyckte var bäst idag, så svårt att välja. Men det står mellan Jay, Elin, Linda och Olle :)


Snart heeelg :)

2010-10-08 @ 07:14:33

Nu blir det jobb fram till 18.00, kommer nog bli mycket iom att det är fredag :) Den här tröjan får nog följa med mig hem idag. Den är ju så söt att man nästan smälter :)

Efter jobb ska vi fira att jag och Fredric äntligen har två lediga dagar tillsammans. Händer inte allt för ofta tyvärr :/ Så idag blir det en massa gott framför Idol har jag en känsla av, längtar redan :D


Hjälp!

2010-10-07 @ 23:05:16
Är på jakt efter en ny klocka. Inte det lättaste kan jag tala om. Inte för att det är svårt att hitta någon, utan för att det finns så många fina att det nästan är omöjligt att välja :S
Har hittat de här två underbaringarna från Triwa som står högst upp på listan just nu, älskar färgerna :D


Nytt!

2010-10-07 @ 10:16:46

Mina senaste tillskott till ringsamlingen. Döskallen är från Gina Tricot (ingen dålig kopia av Laila Bagges) ;P Den stora färgglada är från Ur & Penn. Det bara skriker Linda om båda :D


Myyysonsdag :)

2010-10-06 @ 21:16:07

Ikväll är jag trött som aldrig förr, har varit mycket att stå i på jobbet. Men det är kul när det händer saker :)
Jag och Fiffe har precis varit och solat. Aldrig fel med lite färg, man känner sig så mycket fräschare då. Dock inte precis efter, solariedoft är bland det äckligaste som finns :S Därför ska jag nu hoppa in i duschen och tvätta av mig stanken. Därefter är det enbart mjukiskläder som gäller resten av kvällen, och lite bra tvtittande :D

Fiffe och Chilli har redan satt sig tillrätta framför tvn, så söta :D


Ny hårfärg!

2010-10-06 @ 08:24:31

Ny hårfärg igen! Jag kan verkligen inte bestämma mig...snart blir det rött ;D


Nytt!

2010-10-05 @ 20:10:17

Nytt på Gina! Helt kär i de här väldigt enkla men skitsnygga topparna. Ett plus att de bara kostar 129:-.
Finns även i blått och svart.


Uppe innan tuppen!

2010-10-05 @ 05:56:17
Ja idag ringde klockan 05.30 på min lediga dag. Wtf?! Infomöte på jobbet som gäller. Men jag gillar faktiskt möten, de är oftast väldigt intressanta och mysiga på något sätt :)

Efter jobbet bär det av till frisören. Jag vet inte varför men slingorna jag gjorde sist ville inte riktigt sitta kvar
:( Hoppas på bättre lycka idag!


Ny vecka, nya tag!

2010-10-04 @ 09:39:14

Förra veckan bara flög förbi, skrämmande. Det brukar vara så när man jobbar helgen. Jag vet inte varför, det bara känns så. Nu bär det av till jobbet igen, borde nästan slå upp ett tält utanför Gina av praktiska skäl ;P

Slutar 20.30 så det händer nog inte allt för mycket idag. Jag och Fredric har lovat varandra att vi ska lägga oss tidigt ikväll, vi är helt döda varje morgon. Känns hemskt att säga men vi börjar nog bli gamla :S
När jag gick i skolan så kunde jag vara uppe halva nätterna, sova någon enstaka timme och sen dra till skolan utan några problem. Det var tider det!

Nä nu måste jag lägga på ett kål, hej hopp sockertopp! :)


Kanelbullensdag!

2010-10-04 @ 07:58:00

Kanelbullensdag idag! Älskar den här dagen, man kan äta hur många kanelsnäckor man vill utan att få dåligt samvete :D


Love!

2010-10-03 @ 07:41:54
Det här halsbandet fick jag av Fredric igår, så jäkla söt är han :D Sen är han expert på att veta exakt vad jag gillar också.
Älskar verkligen Laila Bagges smycken och det här halsbandet är ju helt underbart, blev superdupermega glad :D


Tamron 18-200

2010-10-03 @ 07:30:05
Det här är vår nyaste familjemedlem. Objektivet Tamron 18-200. Jag köpte den som present till oss när vi firade 4 år. Så nu jäklar ska vi fotografera mera :)


Wallstreet

2010-10-02 @ 07:14:23

Nu är det dags att köra till jobb, blir ett 8-18.30 pass. Ser ut att bli ett likadant imorgon. Ska klämma in ett biobesök i Lund där emellan med Camilla och Frippe, ska bli kul :)
Vi ska se Wallstreet, inte min typ av film alls..men jag offrar mig ;D Har räknat ut nu att filmen inte kommer vara slut förrän vid tolv, hjälp! Jag har en tendens till att somna väldigt lätt till filmer när jag är trött. Får ta med mig ett X antal redbull så ska det nog lösa sig.

Ha en trevlig helg allihopa! Puss och kram skumbanan :)




Ny jacka.

2010-10-02 @ 07:03:38

Den här jackan fick följa med mig hem igår. Helnöjd! :D


Fredagsshopping!

2010-10-01 @ 08:46:51
Jag synd om mig själv och tänker därför åka till Väla innan jag börjar jobba idag och kolla lite.
Lite fredagsshopping måste jag iaf vara värd! :) Har varit inne på HMs hemsida och hittat de här godbitarna, så de ska jag iallafall testa om de finns kvar. Håll tummarna :)
Sen väntar jobb 11.30-20.30. Kanske inte den roligaste tiden en fredag, speciellt inte när man ska jobba hela helgen också. Aja, bara till att kämpa!


RSS 2.0